0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Emmeloord?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Emmeloord

Steenmarters verjagen in Emmeloord

Is er aan de bekabeling van uw auto geknaagd? Dat kan gevaarlijke situaties opleveren, tot brand aan toe. Het is dan ook belangrijk om vlug de boosdoener te achterhalen. In veel gevallen zult u te maken hebben met een steenmarter. Via de onderkant van de auto komt het beestje in de motorkap terecht, waar hij graag zijn tanden in allerlei kabels zet. Maar niet alleen bij wagens treft u dit ongedierte aan. Ook in schuren en op zolders zijn vaak steenmarters te vinden. Heeft u te maken met dit plaagdier en wilt u een professional inschakelen om de problemen te verhelpen? In de regio Emmeloord helpt de door ons aangedragen professional u van de hinder af.

Beschermde diersoort

In de vorige eeuw werd er veel op steenmarters gejaagd, in het bijzonder vanwege de mooie vacht. Daardoor werd het dier met uitsterven bedreigd. Er werd besloten de steenmarter een beschermde status toe te kennen, waardoor vangen of doden sindsdien verboden is. Die aanpak bleek succesvol, want vandaag de dag zijn er in Nederland weer heel wat exemplaren te vinden. Misschien wel iets té veel, gezien alle berichten over overlast die de laatste jaren steeds vaker in het nieuws komen. Is hier iets tegen te doen wanneer vangen en doden verboden is? Gelukkig is er nog een andere optie: de steenmarter verjagen.

Neem contact op

Onze experts beschikken over veel ervaring en verzorgen het verjagen met plezier voor u. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, of wilt u meteen onze hulp inroepen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op het telefoonnummer 0800 255 3733, of vul ons contactformulier in. Als specialist op het gebied van steenmarters staan we in Emmeloord en omstreken voor u klaar!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Emmeloord en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Emmeloord bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606