0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Emmeloord?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Emmeloord

Muggen, vliegen en rioolvliegjes

‘Klein maar fijn’ is een uitdrukking die voor ongedierte niet geldt. Ook kleine beestjes kunnen namelijk heel wat ongemak opleveren. Dat geldt bijvoorbeeld voor muggen, vliegen en rioolvliegjes. Heeft u te maken met deze insecten in uw woning of bedrijf en zoekt u een bedrijf dat de hinder kan oplossen? In de regio Emmeloord doet u dan een beroep op ons. Onze ervaren medewerkers staan met plezier voor u klaar.

Rioolvliegjes bestrijden

Ziet u rioolvliegjes in uw woning? Dan raden we u aan om vlug in actie te komen. Normaal leven deze motmuggen, zoals ze ook wel worden genoemd, namelijk in uw riolering. Wanneer er een lek inzit kunnen de vliegjes zich ook naar andere locaties verspreiden. Bij de bron van de rioollekkage vormt zich een sliblaag die een ideale locatie voor de vliegjes is om zich vlug voort te planten. Zo heeft u al snel niet alleen met een vervelende lekkage, maar ook met een vliegenplaag te maken! Haal er daarom meteen een specialist bij om de schade te verhelpen. Onze medewerkers helpen u daar graag mee.

Schakel ons in

Wilt u meer weten over onze aanpak in ongediertebestrijding? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een opdracht? Neem dan contact met ons op. Pleeg een telefoontje naar 0800 255 3733, of vul ons contactformulier in. Voor al uw vragen op het gebied van muggen, vliegen en rioolvliegjes kunt u in en om Emmeloord op ons rekenen!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Emmeloord en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Emmeloord bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606